Tema: Hi-Fi
View Single Post
Staro 01.03.2024., 13:37   #11777
srale7
Premium
Moj komp

srale7's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Prošao sam isto što i ti, otisao i poslusao oba Naima i moj zaključak je bio da je kockica ok, ali tu sterea jednostavno nema.

Veci brat je vec malo ozbiljnija stvar, ali takva mu je i cijena. ondasnjih 12k kn

Na kraju slozio moderan lifestyle stereo sa svim mogućim i nemogucim konekcijama za soma eura (Denon DRA 800H stereo receiver+Dali Oberon on wall zvučnici)

Citiraj:
Autor calypso Pregled postova
Moj prijedlog ti je da batalis sve to sto imas i uzmes ovo - Naim Mu-So QB2, postoji i malo veci brat, no on je osjetno skuplji - Naim Mu-So...

Wife approval guaranteed... Kosta kolko kosta, sto je malo ispod 1000EUR, no ima rijesen streaming (internet radio, Spotify, Tidal, Bluetooth), imas digitalni i analogni ulaz, mobile app ili daljinac, imas kockicu dimenzija 20x20x20cm koja lijepo ugodno svijetli i koja svira puno bolje od mnogih stereo setupa... Kod sebe sam mijenjao setup od Marantz stereo receivera i 2x Audio Epilog Adut zvucnika za ovu kockicu i nemam zamjerki... Preporucio sam jos dvojici frendova, odusevljeni su obojica, a i zene im...

Jos kad se sjetim da sam fantazirao da su ci stavljati cijevno pojacalo i magnaplanar zvucnike... Zena bi me u top strpala valjda...

Nasao sam na Njuskalu Naim Mu-So 2nd gen za nekih 1200EUR sto je super cijena za to cudo - https://www.njuskalo.hr/hi-fi-ostalo...oglas-34546364

srale7 je offline   Reply With Quote