Tema: Automobili
View Single Post
Staro 29.02.2024., 09:54   #72285
tomek@vz
Premium
Moj komp

tomek@vz's Avatar

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor quazar912 Pregled postova
ideaj o samo električnim vozilima u EU će zaživjet ako ljudima poklanjaju takve aute.

EU mi se save više i više gadi zbog mnogih propisa do ks druge strane priljev "građana" sa istoka mijenja kulturno naslijeđe Evrope na gore. a ja budala dao glas ZA ulazak HR u EU

Problem je sto su se u vrhu EU ustogoljili politicari koji samo griju stolicu i filozofiraju. Pravog plana nigdje nema. EV bi itekako imao smisla kad bi se kvaliteta baterija (range , dugotrajnost i reciklaza) poboljsala i kad bi se poradilo na ekoloski prihvatljivim izvorima energije. Samo drmat dalje benzin i naftu dugorocno takoder nije rijesenje ali zabrana istih je samo kap u oceanu globalnog problema a s financijske strane najvise utjece na srednji stalez i siromasnije obitelji. Ima tu puno vise posla nego su zamislili i sad ovo sto rade nije bas dobro dugorocno rijesenje. Meni bi iskreno bilo draze da porazgovaraju sa pravim znanstvenicima i strucnjacima na podrucju energije i da rade na rijesavanju problema umjesto da opet idemo rikverc.
tomek@vz je online   Reply With Quote