Citiraj:
Autor xlr
Nakon sto godina zivota uz dummy tv, htio sam neki dan probati kako je to koristiti pametni tv umjesto shielda... Trebalo je, ne znam, sat vremena prije nego sam utaknuo shielda i zaboravio koliko je tamo sve intuitivnije. Tesko je jednom kad se naviknes.
Konkretno, web os i magic remote (onaj sa kursorom). E remote ne mogu svariti, malo mi je naporan ali koristim ga tek par dana pa nisam mjerodavan... Uglavnom, web os mi ne lezi, kompliciran gui i ux. Srecom dosta mi je samo shieldov remote i necu imati nikakav doticaj s web os-om (ne gledam zemaljski program).
|
cek, sta je posrijedi, shield se pokvario ili sta?
webos koristim sa specificnom svrhom, kod mene se vise ponasa kao monitor nego klasicni tv....youtube app, jellyfin, built in webos player (koji je usput dosta izgubio na vaznosti otkad mi je hdr potpuno funkcionalan preko jf-a: konkretno
https://imgur.com/a/y7D0tBK - DV profil 8 file

)...vise ni ne trazim od njega
Citiraj:
Autor OuttaControl
Stari webos mi je super, sa malim menijem doli, ovaj novi sto prekrije cili ekran mi je bezveze iskreno...
|
istina. jbg, novi(ji) webos je ko reklamni pano kad se tv pokrene. ali eto, sluzi svrsi. iman i sonya 7005 u dnevnom koji je 'obicni kucni' tv (kabelska + zemaljska tv) i vozi na androidu koji je meni isti k poput rodjaka na telefonu ili webos-a....