View Single Post
Staro 25.02.2024., 08:30   #6165
vlatko27
Premium
Moj komp

vlatko27's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
Citiraj:
Autor Disco Pregled postova
A što se tiče iOSa vs android, privatno sam iOSovac još od 3GSa i nema nazda tj nema mijenjanja, a android koristim poslovno. Meni su oba OSa dobri na svoj način, kod androida najviše volim sideloading i npr YT ReVanced, ScummVM, emulatori i slično. IP mi se odavno više neda JBat, davnih dana sam se time bavio, našao par appova koji mi pašu, kupio za siću i nema više JB. Mislim da sam ga prestao koristiti još sa IP 5.
Koristim i ipad, i tu su mi oni za tu lovu puno superioriniji u odnosu na android, pogotovo ipad verzija za siromaje (schoole edition, ili kako ga zovu). Andro u toj cijeni od 300injak€ nema nikakvu konkurenciju, prvo da radi tako glatko, a drugo da ima toliki support, odličnu bateriju i ekran...

Prebačaj sa iOSa na Andro i obrnuto sam samo radio ekipi na poslu i nisam primijetio neke probleme da budem iskren. Preciznijie, nitko mi se od njih nije javljao da je bilo nekih problema.

Ali ne smatram problemom, da si netko informatički pismen prvo prebaci sve na komp, pa onda na mob.
Dobar post! Evo ja sam od nijednog Apple proizvoda se našao sa 3, prvo iPad pa Macbook i evo sada iPhone. Sa svime sam generalno jako zadovoljan. Večina minusa koje ja nađem proizlaze iz navike i činjenice da sam to prije imao a sada više nemam. Razumijem da većina ljudi to ne treba jer nikad nije imala, ali mišljenja sam da više opcija je češće pozitivna stvar nego što je negativna(iako ponekad zaista nije).

Osim T9 dialing i što whatsapp mi ne može biti samo vibrate, to im ne mogu oprostiti.
vlatko27 je offline   Reply With Quote