Citiraj:
Autor svemir
Razlika kod brzine 300/150 je kojih 5-7 € jeftinija na iskonu . S time da nema ni ugovora.
t-com ne daje 6 mjeseci free nego samo 3 mjeseca free . s ugovorom na 2 godine
Tako da za sada iskon mi ima naj ponudu .
Dostupna mi je samo tcom optika
|
u prvilu gdje je dostupna t-com optika dosupna je a1 ,a vjerojatno i telemach optika preko ht infrastrukture i kod jednih i kod drugih su niže cijene nego na t-comu jedino kod a1 je problem što nenude 1gb ,
pa plačaš 2gb a dobijaš 1gb jer bar za sada t-com ne nudi 2gb,cjena je za trio paket 42 eura + 2eura tv + ako želiš 2 televizora,uključenje drugog 13eura jednokratno + 2eura za dodatni ekran,
po 2 eura plačaš bez obzira dali imaš svoju televiziju ili svoj android box,jedino dobro je da u tih 2eura možeš dobit njihov android box kak ti ga je besplatan,reciveri koštaju 4 eura mjesečno po reciveru,u principu skriveno poskupljenje,
a1 nudi trenutno godinu dana po 50% popusta druga godina puna cijena,vele da je trenutno ta akcija,nekih 2eura po mobitelu ti je manje ako preneseš mobitele na a1 u mozaik,tarifa je 12 eura
ako želiš dodatne pakete povoljnije cijene se daju na t-comu izdogovarat po cjeniku o posebnim ponudama samo to treba navesti,i trebaju te spojiti sa čovjekom koji može te cjene odobriti,
to je stanje od prije 2dana jer sam za susjedu dogovarao prelazak sa kabla na optiku pa smo zvali okolo,presudno je na kraju bilo godinu dana 50% cijene što bi bilo 252 eura uštede što nije za baciti,
t-com nudi 3 mjeseca besplatno tek kod produženja ugovora ,za novi ugovor - ništa,tako je bar bilo na prvi poziv,za telemach neznam njih nismo zvali.
prenos sa kabla na optiku će trajati 7 dana + vikend kako kaže trebali su prvo dobiti odobrenje t-coma što je trajalo jedan dan,ostalo ovisi o zauzeću tehničara kad dobiješ termin,za uvođenje optike,
iskon trio paket sa brzinom 300 me bi koštao par eura manje od gigabitne brzine sada kolko plačam ,pa nekako rezoniram da mi se to neisplati,trenutno za trio paket sa 1gb plačam 37,5 euro + 2 mobitela svaki po 7,1 eura mjesečno tarifa mala+,
koja više nepostoji + hbo 12 mjeseci besplatno