View Single Post
Staro 20.02.2024., 09:51   #19432
Alfa_R
Registered User
Moj komp
 
Alfa_R's Avatar
 
Datum registracije: Oct 2008
Lokacija: Rijeka
Postovi: 2,863
Citiraj:
Autor Exy Pregled postova
Na LG-u je dovoljno imati uključen onaj real cinema i to efikasno miče judder sa svih izvora signala. Problem je ako se ima uključen onaj frame insert, to vraća judder, ali meni osobno je to uvijek isključeno.
Pretpostavljam da i philips ima neku opciju, kod oleda se ipak treba malo pomučiti i uzet si 1h da se to početno namjesti kako treba pa si miran.
Kod Phillipsa malo i duže pošto su im meniji i opcije posvuda, ali to su i u reviewima napisali (za 808, ista pašta)... TV odličan ako se da malo truda i vremena za podesiti kako spada/kako netko voli...

Ne znam kako je kod LG-a ali evo jedna mana philipsa - kad mijenja refresh da match-a source fps treba mu 3 sec crne slike... nije ni moj monitor na kompu baš brži (LG 27GL850) ali me nervira...
Razlog - pošto sam fluid freak, na TIVIMATE preko Firecubea imam to uključeno za tekme i formulu... Zericu je glađe kad prebaci refresh na onaj od sourcea... ali onda kad se promjeni program ako je drugačiji FPS za 10 sec (jer sam tako namjestio) ide 3 sec crna slika kod prebacivanja.. i kod povratka na homescreen.
__________________
Kako vratiti robu u webshop (protis, adm) u roku od 7 dana -> Link...
Plaćeno preko neta, podignuto u trgovini je isto kupovina na daljinu -> Link...
Poslali vam stvar sa reklamacije o vašem trošku? -> Link...
Kupnja na daljinu- povrat unutar 14 dana? -> Link...

Zadnje izmijenjeno od: Alfa_R. 20.02.2024. u 09:56.
Alfa_R je offline   Reply With Quote