Citiraj:
Autor Pupo
Super što se ne prave grbavi, i što će zamjeniti tj. što su povukli iz prodaje i riješiti će već prodane. Sad redizajnirat i sve ponovno oko kabla, al 3 mjeseca je fakat dugo.
A konkurencija nikad veća  Mislim da kome ne treba AMS, da možda i neće čekati toliko.
|
Bolje da kaže 3mj a riješe kompletno sve za 1mj. Onda mogu izjaviti da su se potrudili, nego da su napisali 1mj, a prođe 3mj. Mada onaj tko je naumio uletit u bamboo ima i drugih stvari za uzeti, pa će možda uletit i u skuplji model za vrijeme čekanja.
Ja sam uzeo njihov X1C i nakon prvog benchya mi zaglavio filament u gearu, tako da ga nije mogao izbaciti, papak kasnije sam skuzio grešku gdje sam ostavio zatvorena vrata, a printao PLA jednostavno se stvorila prevelika okolona temp. U tom trenutku sam skidao sve po spisku, oni sitni šarafi su da te bog sačuva. Ako me sjecanje služi 1.5mm Hex s tim da uz bambo što je došlo nemaš finu kontrolu pa dok sam iskopao u moru sitnih nastavaka da mogu staviti u produžetak i da neubijem odmah glavu, me koštalo živaca.