View Single Post
Staro 15.02.2024., 18:26   #3999
WraGG
Premium

WraGG's Avatar

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor Hamm Pregled postova
I koliko dugo u komadu veslas? Ides na vrijeme, broj zaveslaja ili udaljenost? Probao neki dan i fora je. Mogao buli ubaciti u cardio.
Odradim ovo sa videa svaku drugu vecer, dakle 20 minuta u komadu. Tocno ovako kako i ovaj na videu radi. Dakle, utorak-cetvrtak-subota utezi, ostatak dana veslanje. Naravno, i zagrijem se na ovom veslalu prije treninga sa utezima. Mogu ti reci, uz Finnlo BioForce, jedna od boljih kupnji u zadnje vrijeme.

Citiraj:
Autor zkljaja Pregled postova
To sa videa bi mi bilo intense i sa 6mj ergometra pod guzovima. Imaš li na svojoj spravi drag coeficient?

1:50 tempo ne mogu držat preko minute, po slobodnoj procjeni, obično takav tempo imam na 25kcal x N ili 45sec on/off WODovima
Nemam drag coeficient. Inace, ne zamaram se brojkama i iskreno ni ne kuzim ovo sto si na kraju napisao. Vazno mi je da se dobro oznojim i da osjetim da sam nesto radio. Naravno, i rezultati na vagi
Koliko sam mogao izgooglati, taj tempo oko 1:55 je beginner level za moje godine, dakle nista posebno: https://rowinglevel.com/rowing-times/500m-times
Inace, ovo gore je prvi "Intermediate" trening na ovom kanalu, dakle prvi trening iznad beginner levela. Ne vjerujem da bi ti bio intense, jer koliko sam uspio skuziti, u treningu si i fit.
WraGG je offline   Reply With Quote