View Single Post
Staro 15.02.2024., 15:45   #824
Black mustang
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Jul 2007
Citiraj:
Autor Black mustang Pregled postova
Pozdrav,

Imam Windows 11 PRO i do nedavno sam bio poprilicno zadovoljan jer nije bilo nikakvih problema. Medutim prije jedno 2 mj. mi se pocela desavati jedna stvar koja me uzasno zivcira i ne znam kako je rijesiti.

Kad ne radim na kompu ili kad idem van ureda komp stavim u Sleep mode. Medutim kad "probudim" komp windowsi se ili smrznu na jedno 20 sek ( ne mogu nista otvoriti, pokrenuti, zatvoriti ) ili mi na ekranu bude kao da je desna tipka misa pritisnuta ( izbornik ili selektiranje ) i moram kliknuti jedno 10-15 puta lijevu tipku da to nestane i da se sve vrati u normalu. Inace sve radi normalno i bez ikakvih problema ( Igre, programi za foto i video, itd.)

Pokusao sam promjeniti Power Pan, provjerio RAM, imam najnovije drivere od svega.
Mislio sam da ce problem nestati sa novim Windows updateima ali sve ostaje isto.

Zanima me jel imao mozda netko slicana problem i zna li rijesenje?

Hvala
Mozda nekome pomogne...

Problem je bio u Logitech MX tipkovnici i Logi Options+ Aplikaciji i programu. Ovo je vec nekoliko puta da nakon Windows updete-a Logitech aplikacije rade probleme.
Iako sam napravio Cleen boot probem se pojavljivao i dalje sve dok je bezicna MX Keys tipkovnica bila ukljucena.

Jucer je izasao update i nove verzija Logi Options+ aplikacije i sad sve radi normalno.

Hvala svima na savjetima.
Black mustang je offline   Reply With Quote