View Single Post
Staro 05.03.2006., 18:19   #3085
RAK
Feldwebel
Moj komp

RAK's Avatar

Datum registracije: Feb 2002
Eto što se dogodi kada je nekome važnije psovanje i vrijeđanje od zajedničkog igranja igrice. Oprosti, ali ja to neći shvatiti niti za 1000 godina.

Jesam li ja povlašten? Jesam jer sam admin i samim time me nitko ne može banati. I tako ti je to u životu. Ni med cvetjem ni pravice. Tako ni na ovom serveru. Naravno, netko je slijep da vidi kako nisi biojedini kickan i da su se svi drugi popravili i prestali sa glupostima, ali ti tu ne mogu pomoći. A baš se neću ni truditi. I ovo što pišem je veše nego dovoljno. Na nekom drugom serveru ti ne bi napisali ništa i puknuli ban. Pitam se što je sa ostalim igračima koji mogu bez psovanja? Jesi li ti jedini u pravu? Ako jesi, i budi jedini i sam.

Puno se stvari rješavaju glasanjem i tako će i ostati. Samo da podsjetim da toga na PCE nema. I nitko s tim nema problema. Možda da i u igri to ukinemo? Možda bi samovolja bolje odgovarala?

Iskreno mi se fučka da li će netko plaćati ili neće, da li će server raditi ili ne, da li će biti public ili private. Mogu ja i da ne budem admin. Ali ako jesam, biti će server bez psovanja i vrijeđanja, kao i nekih drugih sitnih pravila. Svidilo se to nekome ili ne.
Elegantan kao leopard

Nisam to ja, to je moj komp.
RAK je offline   Reply With Quote