Citiraj:
Autor Stipest
Radi kvalitete slike na TV kanalima.
|
Ozbiljno još netko gleda TV?
Citiraj:
Autor qbone
TV uopce ne gledam, tj. imam HBO sa frendom, tako da sam mislio uzeti onu optiku od 1 Gbit, to mi se cini kao najjeftinija opcija, u A1 (iako sam korisnik vec 20-tak godina svih pretecih ISP do A1) mi za produljenje ugovora na 24 mj, nude 300 Mbit za cca 25 eura/mj. Tako da mi se Telemachova ponuda cini puno bolja i povoljnija...
|
Ako ti je dostupna njihova infrastruktura, u cjeniku nude 113. stranici nude 1 Giga za 22,43€ što je super cijena.
Citiraj:
Autor Thermaltake
Ja se još dvoumim radi njihove nesposobne podrške koja je kolko čujem tolko loša da ti dođe da se vratiš sa nazad na a1. Kolko god su a1 operateri isto nesposobni, očito su telemachovi na drugom levelu nesposobnosti 
|
Realno gledano, ne vidim da se baš nešto pretjerano ljudi žale po forumima na njihovu fiksnu uslugu. Telefonska služba jest katastrofa, ali ionako kao i kod drugih operatera, ako trebaš nešto napišeš mail jer na njemu su upućeniji ljudi i prije ćeš riješit problem tako nego preko telefona. Osobno otkad su postali Telemach nisam imao potrebe zvati službu za korisnike, trenutno imam samo mobilnu uslugu.
Citiraj:
Autor Stipest
Je li se može uzeti samo net, ako nisi Telemach mobilni pretplatnik?
|
Oni nemaju samo internet u ponudi nego internet+telefon, ali kažu da ne moraš spojit telefon ako ne želiš.
I da, možeš uzeti taj paket. Cijena je 22,43€ na 24 mjeseca, ako se pozoveš na ponudu iz cjenika s 113. stranice.
https://cdn.telemach.hr/public/uploa...kih_usluga.pdf