View Single Post
Staro 10.02.2024., 01:59   #500
xlr
49%winner
Moj komp
 
xlr's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2007
Lokacija: PU
Postovi: 8,848
I dalje ne kazu nista o tome rade li vracanje paketa obrnutim slijedom - ti kao sender, a njemacka adresa kao primatelj. Mislim, ti mozes poslati paket na svoju MB adresu, ali iskreno nemam pojma sta dalje jer slanje u tom drugom koraku je vezano za tvoju adresu kod registracije, a to je Hrvatska.

Zasto ne bi poslao paket direktno Mindfactoryju s tim labelom? Istina, gubis placeni povrat, ali tako je i kada kupujes na Amazonu - saljes na svoj trosak iz Hr.




- How can I return a package to a sender in Germany?
If the shipment is still in stock in Zittau, please send us a written request for a return. Shipments from DHL can be rejected and returned later upon receipt at the warehouse.

Tebi Amazon salje paket putem DHL-a na MB, paket stize u Zittau (MB), ti mozes poslati pisani zahtjev da se paket vrati Amazonu. MB ili ima neki deal s DHL-om, ili je to jednostavno DHL feature - paket se moze uvijek vratiti, cak i ako ga je MB preuzeo.



- Shipments from other carriers must be returned individually. This is either by the sender sending you a prepaid return label or by ordering return shipping at your expense.

Tebi Mindfactory salje paket na MB putem recimo DPD-a. Ovdje MB ne moze vratiti paket tek tako. Moras traziti Mimdfactory return label kojeg valjda posaljes MB-u i onda oni naprave return u tvoje ime. Taj return label moze ukljucivati placeni trosak povrata, a i ne mora. U tom slucaju placas trosak MB-u.



- Due to the non-contact unloading of a large number of consignments in transport cages, it is unfortunately not possible to refuse to unload.

MB nema opciju odbijanja primitka paketa jer paketi im dolaze u kavezima. Oni moraju primiti sve pakete, a dalje ih sortiraju i rade s njima povrat ili salju ljudima na adrese.
__________________
Keep calm and fastboot oem unlock.
xlr je offline   Reply With Quote