Citiraj:
Autor tomek@vz
Update - stigao Marantz (PM6007). Recimo da sak kuzim zasto je digitalni input totalno nebitan. Cijeli sustav tek sad dolazi do izrazaja - dakle tko god ovo cita i misli kemijat sa kinezima i kaj ja znam kaj - zaboravite na to. Za relativno male novce se moze nabaviti rabljeno pojacalo koje se itakako moze nositi sa svime u nizem segmentu i u mom slucaju se ispostavlja kao definitivno bolja kupnja. Ovo sad tolko bolje zvuci da sam 2 put provjeravao dal je sub ukljucen (Oberon 1 zvuce puuuno vece nego sto jesu) jer nisam mogao vjerovat kolko dinamicnije Oberoni odjednom zvuce. Zvuk je vise neutralan u odnosu na WIIM AMP (cak i na Jamo) ali ga je vise. Puuuuuno vise. Cijeli spektar dolazi puno vise izrazaja. Testiram trenutno WIIM Pro spojen na coax i RCA (CD Input) na Marantzu iskreno razlika je u zvuku sad mnogo manja nego je to bilo kod Jamo Recievera. Ostavit cu ga zasad kako je da sve sjedne na svoje mjesto ali pocetni utisak je vrlo pozitivan. Bumo vidli dal bude i iduci tjedan tako kad malo vise vrsti glazbe pustim kroz njega 
|
Novi je 500 ojra.