09.02.2024., 05:27
|
|
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Autor Kristijan_7
Ajde budi bolji čovjek pa eli5, jer ja ne vidim neki drugi smisao u tome što vi pišete. Konkretno, pojasni na što se odnosi tvoj post o bitnijim stvarima u životu. Post o zaokupljenosti nebitnim stvarima u životu? Djeci. Na kaj se to pobogu odnosi i kakve to hebene veze ima i što ima to uopće tražiti u ovoj temi? Ja ne razumijem. Meni su bitnije stvari u životu da dobijem max za svoj teško zasluženi novac i da sam zadovoljan time što sam kupio - u smislu teme sa autima i bitnije mi je da pročitam koncizno iskustva kolega, novosti i zanimljivosti (uključujući i one loše za EV da te preduhitrim), a ne kvazi filozofske prosere closet EV hatera. I tvoj zadnji post sadrži niz riječi a nula vrijednosti i značenja. Koji te argumenti zanimaju? Imam na parkingu sve kaj bi te moglo zanimati, od EV, hibrida, i skoro sve kombinacije cilindara koje si možeš zamisliti, benzinski straight five, boxer, v6 i dvije čađare. Pa pitaj ako trebaš ikakvih argumenata s moje strane.
|
Ako ti zadnjih par postova nije dosta da objasni neke stvari onda zbilja ili ne zelis razumijeti ili nisi sposoban razumijeti. U oba slucaja ti pomoci nema. Ili Trollas 
|
|
|