View Single Post
Staro 08.02.2024., 20:43   #29858
The Exiled
McG
Moj komp

The Exiled's Avatar

Datum registracije: Feb 2014
Nažalost "procureni" Disney materijal je zapravo javno dostupan (1 - 2) već godinama i tak jasno da sve velike firme (uključujući i one Elona Muska) u sklopu svojih ESG izvještaja imaju iste ili slične dokumente, jer na taj način lakše privlače potencijalne ulagače, tak da se na kraju sve zapravo vrti oko nofca, a firmama se fino fućka da li i u kojoj mjeri predstavljaju onu ili ovu manjinu, jer dokle god je društveni dio u sklopu ESG-a namiren, to je to, nakon toga ih više nije briga. Opet s druge strane, Musk sve ove "procurene" materijale plasira u eter kad mu je Disney na piku otkad su ga odjebali po pitanju oglašavanja na Twitteru (koji ionak financijski tone) i opet se vraćamo na nofce, jer nema tu neke prevlike mudrosti da Elon Musk nekome želi dobro u otkrivanju "istine", jebe mu se za sve, a pare su pravi problem.

Dodatni zajeb je da Disney u promoviranju raznolikosti diljem svojih vlasništva preferira LGBTQ+ zajednicu, a Muskov prvorođeni sin se prije nekoliko godina deklariral kao žena i tak jasno poslužil kao dodatni katalizator za sveopće sranje. Naposljetku sve te raznolikosti postanu same sebi svrha, a serije i filmovi su im onda toliko podređeni da se cijela radnja vrti skoro, pa isključivo oko toga umjesto radnje, glume, žanra i popratnih likova.
Citiraj:
The biography written by Walter Isaacson, who spent three years following Musk reveals that his transphobia and hatred of “woke” politics comes partially from the pain he feels over being disowned by his eldest daughter. Her name is Vivian Jenna Wilson, she is 19 years old, and she is transgender. The biography says Musk found out about Wilson disowning him through a secondhand source.
Iskreno, došlo je do toga da me nečije deklariranje ne zanima/smeta ni najmanje, jer, ako je (meni) dobar film ili serija sa solidnom glumačkom postavom i radnjom - pogledalo bude se, u suprotnome im ne pomogne ne znam koja razina raznolikosti i uključenosti skupa s IMDB + Rotten Tomatoes botovima u svrhu ocjene stručnog žirija u rangu Željka Houdeka.
AMD Ryzen 9 9950X | Noctua NH-U12A chromax.black | MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi | 128GB Kingston FURY Beast DDR5-5200 | 256GB AData SX8200 Pro NVMe | 2x4TB WD Red Plus | Fractal Define 7 Compact | Seasonic GX-750
AMD Ryzen 5 7600 | Noctua NH-U12A chromax.black | MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi | 128GB Kingston FURY Beast DDR5-5200 | 256GB AData SX8200 Pro NVMe | 2x12TB WD Red Plus | Fractal Define 7 Compact | eVGA 650 B5
The Exiled je offline   Reply With Quote