Autor Kristijan_7
Dečki, vi se zajebavate. Znači ja bi sad trebao promišljati o ovakvim eventualnim imaginarnim scenarijima kad kupujem auto? Mada nemam vremena ni volje sudjelovati u ovakvoj raspravi, što će točno spriječiti dalju proizvodnju motora na unutarnje izgaranje u slijedećih par života? Ako EV zavlada u toj mjeri, isto kako je Tesla našla nišu i iskoristila šizu oko globalnog zatopljenja da se obogati i naguzi regulatore da joj se poploči put - ako tvoj scenarij počne živjeti, hrpa Kineza (tada vjerojatnije Indijaca i tada već dovoljno osiromašenih Europljana) će skočiti proizvoditi alternativu u tren oka. Regulatori punih džepova će im drage volje popločiti put. Zamjenska baterija za moj auto btw momentalno košta oko 12.000,00 EUR sa rukama i ugradnjom, gotovo je za 3 sata od kad dovezem auto, dolazi sa 75.000,00 km ili 4 godine garancije, unutar promocija može biti i 8 godina.
Servis na DSG getribi na ženinom autu iz 2013. sam nedavno platio 2.500,00 EUR, bez garancije. Ne kažem da je EV bolji, dapače, stajališta sam da za većinu ljudi nije bolji i da baš Tesle općenito nisu ni dobri auti u kontektu kako ja zamišljam isti, ali da imaju svoje mjesto na tržištu, imaju - posebice za grad i ljude koji voze male relacije.
Meni je draže ujutro sjest momentalno u EV nego u čađavi CDI jer sad tek kužim koliko to čudo zapravo smrdi. Za centar grada i čepove bi uveo posebne nagrade za EV da nemoram toliko šaltati cirkulaciju.
I ne slažem se da je EV skup, model 3 i y su zapravo vrlo pristupačni auti ako se usporedi sa vozilima pogonjenima dinosaurima slične motorizacije i opreme. Nije Y "najprodavaniji" jer je hype, nego zato kaj ljudi dobe puno za svoje novce u usporedbi sa alternativom. Kaj se može bolje dobiti novo za 43.000,00 EUR od Y-ona, konkretno? A što je više tih pristupačnih trojki i Y-ona na cesti, rabljeni će biti jeftiniji, pa možda na kraju ta trojkica zamijeni i taj Clio II kolegi, za nevelike novce.
|