Tema: Hi-Fi
View Single Post
Staro 08.02.2024., 05:50   #11705
tomek@vz
Premium
Moj komp

tomek@vz's Avatar

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor quazar912 Pregled postova
pa one serije Yamahe piano craft su na glasu kao kvalitetne mislim da i Teac ima tako nešto mini format a kvalitetno...i ja često gledam po "kleineanzeige" i cijene tehnike u 60% slučajeva su bar 30-50% jerftinije nego kod nas.

ja imam i mini Resiver yamaha RX 10 baš taj sa linka od njega sam ga kupio prije cca 5/6 godina i kako to fino radi...baš fino, snage ima ne pokazuje znakove starenja (nisam otvarao da vidim kondiće), radio fino prima stancie i reko bi da će još 40 godina moć...

Citiraj:
Autor medo Pregled postova
Frend već dugo ima jednu Yammy Pianocraft. To jako lijepo zvuči! Čak i običan FM tuner na tome zvuči odlično.

Jedan drugi frend ima Yamahu koja izgleda slično kao Pianocraft ali je narančasta i ima dock za iPhone 4. Toliko je stara I stalno svira svaki dan.

Obje duraju, obje se odlično čuju, obje dobro izgledaju i obje su 100% funkcionalne.

Preporuka.

Bum cekiral Nekak mi se vise svidaju zbog gabarita a i "wife approval" faktor je veci nego kod klasicnih uredaja
P.S. - Jamo osvjezen ali nazalost - eto jucer opet isto sranje. Ne dogada se vise tak cesto ali banana. Preko analogije imam dojam da se ne dogada - bar nisam uhvatio dosad ali zvuci dosta losije. Tak da nekaj budem morao sad nabavit.
tomek@vz je offline   Reply With Quote