Citiraj:
Autor estugarda
Ne znam, kad sam god uspoređivao te cijene i tarife, uključujući i kad su bile akcije, opet mi je mobitel bio jefitniji u skupljim HR dućanima kad bi se odbila moja tarifa (12€/mj).
Npr. trenutno, iako nije akcija, u T-mobile je S23U 256 - 1198€ uz Unlimited tarifu od 31,90€/mj. To znači da bi me slabija verzije S23U došla 1676€, ako odbijem razliku. Jača vjeorjatno 200€ više!? Brutalno. To bi morala biti opaka akcija da se S23U 512 isplati. I još uz to meni ekstremno mrsko vezanje ugovorom. Ne hvala.
Dosta mi je pregledavanja mutavih dućana i oglasa. Naručih iz Gomiba S23U 512 sa Otterboxom. Ispalo me 15€ manje nego što bi me ispala S24U 512 sa svim popustima i povratkom mojeg skršenog Note20U od Samsunga. Za razliku ide 2x kaljeno. Malo boli i nije moj stil, ali dosta mi je. Pa što bude. Ovaj put ću pazit na mobitel, pa da mi prilikom kupovine S25 U ili S26U ovaj bude još nešto vrijedio. Nadam se da će Otterbox Defender i kaljeno pomoći.
|
Izgleda da ti matematika loše ide. Za te novce koji si dao za S23 Ultru si mogao na njuškalu kupiti S24 Ultru zapakiranu.
Danas je bio jedan za 1100e ravno.
S23 ultre su u prosjeku 850e.
Rabljene od 650 na dalje, s time da takva za 650e je stara cca 6mj...nije puno a bogami nije mi malo dat 5 soma kuna za rabljen telefon.