Na C3 mi original vrecica traje oko 3mj, promjenim je jer se usmrdi, ali bude samo polupuna.
Ovo dolje kupujemo za tri domacinstva, cijena bude oko 40ak eura + shipping. Meni godisnje treba ajmo reci 5 vrecica... Do the math

Zadnje smo prije godinu dana uzeli nekoliko tih kutija i ako dobro pamtim miran sam za 2-3 godine
https://amzn.eu/d/1ZnzJ3h
Zna ih biti i u Elipsu u trgovini na akcijama (na webu nisam nalazio).
Hepa filtere uzimam origigi jer mi pasu zbog alergija. I njih rastegnem na godinu i pol, ne osjetim probleme zbog toga.
Citiraj:
Autor Neo-ST
Ovo bi mogao biti pun pogodak, baš pogledao review prethodnog modela, X9 Pro, i jedine dvije mane koje mu je lik našao, su ispravljene kod X10 Pro.
|
Gledam ga i ja otkad si postao i to je to, zena udarila pecat da moze, sad samo cekamo... Koliko vidim za te pare koliko ce ici na popustu nema nista iole slicno njemu. Nama treba pranje vise od usisavanja.
Vidjeli smo previse tih robota kod raznih prijatelja i svi se seksaju s njima, pa cupaj dlake, pa prazni svako malo, pa navigiraj ga, pomozi mu jer je opet zapeo i sl. Uglavnom su to bili mid-low end roboti, iz tog razloga nisam nikada ni razmatrao robote. Sad selimo u dosta veci stan i nema sanse da perem/usisavam na ruke sve te plocice i parkete. U 50m2 mi je miele c3 bio vise nego dobar, dvije-tri prostorije i sve usisam u 10min. Nadam se da se necemo zajebat