Dakle imam par problema sa kompom u sig-u...Ako netko zna o čemu bi molo biti riječ, molim neka se isprsi ovdje
1. Kod paljenja kompa, nekad se sistem odbija dizati - tj. uopće nemam signala na monitoru. Pržilica i DVD mi se onak svako malo zavrte, kao da nešto detektira u njima....ali ne želi ući niti u POST. Nikakvi signali se ne javljaju iz matične, monitor ostaje u stand-by-u. Nakon par resetiranja komp "iznenada" proradi te sve radi normalno.
U čemu bi mogao biti problem? Čuo sam da je problem ovu ploču upogoniti u rad, a osobno sam imao problema sa spajanjem ledica harda, powera i ostalih kablića

...No to sam spojio uspješno (nadam se) tako da mislim da u tome nije problem...Uspješno sam flashao BIOS na ploči tako da sam i s te strane osiguran... druge stvari mi stvarno ne padaju na pamet - da nije ploča spremna za zamjenu? Ili možda napajanje sere? (riječ je o napajanju koje se dobije u paketu sa kučištem u sig-u)
Zapravo mi je fascinantno upravo to što nekada radi, a nekada ne
2. Često mi se pojavljuje BSOD sa porukom PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA. (Koristim win xp sp1). O čemu je riječ?
za početak toliko

...da li da krenem sa formatom, zamjenom komponenti ili što već? thx!