View Single Post
Staro 05.02.2024., 16:30   #47
George Baloony
Registered User

Datum registracije: Nov 2023
Hvala picek, tako ce i bit izgleda. Htio Linear profile ali iz nekog cudnog razloga firma ne nudi alu pragove za njih pa idem na 9000.. Kaze da vec 2 godine to govore upravi ali da nista. I eto sta cemo sad.. Mjerio debljinu stijenki i 3mm su sta je ipak a klasa profila za razliko od vecine tog sta se nudi od ajmo rec povoljnih profila.. Uz 15 godina garancije i 5 godina na vanjske rolete i jako konkurentnu cijenu, mislim da nemam sta razbijat glavu vise. Minus je da lazu kao i drugi da imaju epdm brtve. Nemaju. Obicne pvc brtve na neu i gealanu tako da tko narucuje stolariju, u salon i sami se uvjerite. Epdm se guraju u utor, dok ove pvc se samo zalijepe i vec vidim da to nece dugo, ali sta cu sad.. Inace epdm je 3€ po metru, a to se nabere, ajmo recim prozor 1x1m, da se samo dvije mijenjaju to je 8 metara duznih, znaci 24€ po prozoru samo za nove brtve. Silikonske su 5€ metar. Ja nebi ni razmatrao da sam znao da su pvc, a oboje su rekli u mailu da je epdm i tamo se prave kao glupi nisu znali, ameni gori pod nogama i moram u relizaciju..
George Baloony je offline   Reply With Quote