View Single Post
Staro 05.02.2024., 13:09   #3593
tun3
Premium
Moj komp

tun3's Avatar

Datum registracije: Oct 2018
Citiraj:
Autor marijan95 Pregled postova
Pozdrav ekipa.

Kupio sam si Redragon Kumaru K552 sa SLO/CRO layout ali su mi blue switchevi uzasno preglasni.
Ima 3pin switcheve.

Gledo sam da bi kupio red rgb switcheve ali ne vidim nigdje u Hrvatskim ducanima da prodaju switcheve ili sam corav?

Takoder, ima li negdje crno-bijelih pudding setova keycapova sa SLO/HR layoutom?

Ne mogu i ne zelim se naviknut na US/UK layout pa trazim opcije za HR layout.

Unaprijed fala.
Pazi koje switcheve uzimaš, Redragon ima uske hotswap sockete pa ne ide bilo koji switch unutra. Mislim da ti Gazzew pašu unutra po defaultu, za druge ne znam. Njihovi switchevi su inače super, ali ne znam di ima kod nas za kupit, ikakve switcheve, kamoli specifično ove sa oba uska pina...

Inače na svoju staru radnu K552 sam stavio Jwick crvene (izlemio sockete i zalemio switcheve direktno), jako jako ugodno iznenađenje za sitnu cijenu. Na kraju ju je maznuo kolega a ja imam drugu

Tražiš specifično linearce (red) ili mogu biti i taktilni, samo da ne zvekeću ko tvornički plavi?

Za keycapse se ne bih nadao previše, zamjenski keycapovi koji imaju hrvatska slova su malo je reć rijetki. GMK Yugo je primjer, ali em se ne proizvode više em su skupi ko sveti drek (250€ ko ništa). OK alternativa ti je 21kb.com i njihov konfigurator, ali opet te dođe skoro 100€ (60$ set, plus shipping, plus carina, ne sjećam se napamet koliko je shipping). Uzeo sam ih i meni su super, ali nisam siguran da želiš toliku investiciju za tipkovnicu koja košta 40€
tun3 je offline   Reply With Quote