Tema: Automobili
View Single Post
Staro 05.02.2024., 12:23   #71917
Zeryx
Premium
Moj komp

Zeryx's Avatar

Datum registracije: Jun 2007
a nisam ni imao nista previse za komentirati zato nisam ni pisao

eh ne natezu se oni s placanjem nego i dalje ja. s tim da ako odlucim na naknadnu štetu onda mora servis dat sve papire i račune i obrazloziti zbog cega trazim više novaca i HLS ima pravo zatražiti sve zamijenjene i oštećene stvari sebi.

isplata u oba slucaja ide nama na racun. tj vlasniku vozila. nigdje se ne spominje ovlasteni servis. nego samo servis. tako da mogu odvest bilo kojem lakireru da mi to rijesi.

da bila je oznaka za divljac 1 km
ogranicenje 80
te ne postoji javna rasvjeta
na vozilu je pronaden trag dlake koji je policija uzela zbog eventualnog vještacenja
i na mjestu dogadaj je bio blagajnik te lovačke udruge koji je potvrdio da je bio nalet na srnu.

i nakon što sam stao, dok sam išao postavljati trokut sam čuo srnu u grmu kraj auta. i odmah sam upalio kameru i išao ju snimiti i u tom trenu je pobjegla nazad na stranu iz koje je istrčala. i taj video sam pokazao policajcu na očevidu i predstavniku lovačke udruge. policajac me tražio da mu pošaljem taj video.

tako da bilo je dosta dokaza koji stvarno dokazuju da sam naletio na srnu i nisu se mogli izvuci na to.

a kasnije sam se sjetio da su me 2 km prije toga zaustavili policajci radi rutinske kontrole. znaci niti 3 minute prije prometne. i recimo ti policajci su mogli potvrditi da sam prije par minuta bio čitav i nakon 3 minute da sam razbijen
Zeryx je online   Reply With Quote