Citiraj:
Autor Dottore
Gravel ima nižu ramu prema sjedalu. Ali neudobno je voziti na makadamu zbog položaj ručke ako želiš držati prste na ručici kočnice i zakočiti na vrijeme.
E sada bolje razmisli, gdje sam spomenuo da hoću kupiti sa 3k eura?  Tu si previše gurao u širinu sa subjektivnim mišljenjem i cijenom.
Ček, tvoj gravel Cube koštao 1k eura?  I koliko će koštati održavanje? I još ako nešto pukne što nije vezano u garanciji . Moje mišljenje da si previše dao za beskorisnog gravela , još vozikati samo 10-20km i držati na oku da ne maznu.  Previše soliš pamet.
Lanci i kazete SS koštaju puno manje nego sa gravelom. Trošak je smiješan.
Ja sam sa svojim full-kom vozio 40km u centru. Težak je , ripne usporavaju svaka ubrzanja i ceste su kao šmirgl papir. Nisam imao potrebe mjenjati i niti namjeravao mjenjati.
Kolega Tizchu je u pravu, nemate iskustva , još nekolilko ih fixie/ss prozvalo hipsterskim je isto vrijeđanje.
|
Poslao si link bicikla sa cijenom ? Ja sam trebao pretpostaviti za koliko ga ti mozes dobiti ako je debelo ispod cijene ? Trazio si misljenje, dobio si misljenje kako ti kaze kolega ivan, ako zelis dati xy cifru za SS bajk go for it, ako te vrijedaju tuda misljenja drugi put ih nemoj traziti, solim pamet jer sam ti naveo realne komjuterske situacije u zagrebu ?
Koliko god da kosta odrzavanje mog gravela je sasvim nebitno, kupnjom bajka sam prihvatio sami luksuz njegovog odrzavanja, bilo puno ili malo ako to ne mogu prihvatiti, onda mi niti ne treba. ( subjektivno misljenje ) znam da je ss jeftiniji za odrzavanje btw. Naravano da ga drzim na oku kad ga negdje ostavljam, nisam ga pronasao na cesti, sta tocno nije povezano sa garancijom ? Kao i kod vecine proizvodaca 2 god na dijelove, 3-5+ na ramu. Ne kuzim, p.s. Ja nikoga nisam vrijedao niti prozvao hipsterom niti mu okretao majku putem boga, pa se jos slozio s tom osobom.
Ja sam ti samo rekao svoje misljenje o ss bajku, sa tom cifrom, za tu namjenu, za koliko ga ti mozes dobiti/kupiti to je tvoja stvar, koju nisi naveo. Ja sam komentirao cijenu koju si poslao, na kraju dana mene boli ona stvar, tvoj bajk, tvoji novci. Ako vas generalno vrijedaju tuda “mislienja, savjeti” onda ih ubuduce nemojte traziti. Ja sam ti lijepo odgovorio, a ti si nepotrebno digao nos.
A ak te toliko muce pare i odrzavanje, onda ti opet radije sugeriram elopsa ili onaj bajk iz bonka. Jer ti je ovaj ocito preskup.