Tema: Hi-Fi
View Single Post
Staro 04.02.2024., 11:42   #11698
quazar912
Premium

quazar912's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Citiraj:
Autor xlr Pregled postova
Nedavno sam oglasio DAC i napajanje E30 i P50 na trznjaku... Zanima me jel to uopce ista danas vrijedi i ima li smisla prodavati taj set ili da mu jednostavno nadjem drugu primjenu? Trebao bi preci na Wiim Plus, a tada mi DAC nece trebati.

a izgleda da nema kupaca...oni koji imaju love radije uzmu nešto skuplje tek toliko da se vidi da imaju (a ove jeftilele smatruj nedostojima) dok ostali nemaju pojima šta je to...jer ruku na srce kad vidim da većina sve gleda/sluša preko mobitela

Citiraj:
Autor tomek@vz Pregled postova
E da vidis Znam da si spominjao Piccolo...ima ih i tu gore al su 350 Eura plus sto je previse. Ma ne gledam njusku nego tu gore Kleinanzeigen posto sam 90% vremena u Minhenu. Nasao sam par tih malih za 100-150 Eura pa sam se pitao jesu li zbilja tolko losiji od jeftinih entry level pojacala (A-S301). Streaming opcije na njima nebih ionako koristio posto je tu WIIM mnogo napredniji ali doslo mi je na pamet pogotovo ak skrsim sad Jamo do kraja da uzmem tak nekaj za 100 Eura rabljeno za prvu ruku. We shall se

pa one serije Yamahe piano craft su na glasu kao kvalitetne mislim da i Teac ima tako nešto mini format a kvalitetno...i ja često gledam po "kleineanzeige" i cijene tehnike u 60% slučajeva su bar 30-50% jerftinije nego kod nas.

ja imam i mini Resiver yamaha RX 10 baš taj sa linka od njega sam ga kupio prije cca 5/6 godina i kako to fino radi...baš fino, snage ima ne pokazuje znakove starenja (nisam otvarao da vidim kondiće), radio fino prima stancie i reko bi da će još 40 godina moć...

Thule nosač
quazar912 je offline   Reply With Quote