04.02.2024., 10:42
|
|
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Autor quazar912
imao sam BIJELI!! denon piccolo, (ta pomodarska bijela boja požuti nakon 2-3 godine od UV zraka).
lijep "lajfstajl" komad harwarea, upravljanje mobitelom, internet radio, LAN priključak,dodatni AUX ulaz (nije imao cd niti zemaljski tuner) no nisam se mogao oteti dojmu da Fyne audio f502 zadlužuju nešto "bolje".
ali ako ih uspoređuješ sa tim entry pojačalima "standard" klase (43cm) onda ne zaostaju puno. denon, marantz, teac, yamaha, onkyo...svi rade te lajfstyle all-in-one boxeve sa ili bez LANa. za casual slušanje.
ima ih na njuški ali sa puno pretjeranim cijenama
|
E da vidis  Znam da si spominjao Piccolo...ima ih i tu gore al su 350 Eura plus sto je previse. Ma ne gledam njusku nego tu gore Kleinanzeigen posto sam 90% vremena u Minhenu. Nasao sam par tih malih za 100-150 Eura pa sam se pitao jesu li zbilja tolko losiji od jeftinih entry level pojacala (A-S301). Streaming opcije na njima nebih ionako koristio posto je tu WIIM mnogo napredniji ali doslo mi je na pamet pogotovo ak skrsim sad Jamo do kraja da uzmem tak nekaj za 100 Eura rabljeno za prvu ruku. We shall se 
|
|
|