Citiraj:
Autor ZED
Malo ga serete, ne 
Vi Povlasteni smijete a mi ostali idioti koji placamo server nesmijemo 
Al pri tome nemislim na rijeci tipa Je... ti mam.... nego na ovakve stvari
I da Fish psuje ko kocijas pa nisam vidio da je njega neko kicknuo
|
Znaš kaj - ne bi se trebao spuštat na tvoj nivo ali budem jer si me sad stvarno ispizdio - koji mi povlašteni - jel oni bez kojih servera nebi bilo? Ili koji su to idioti koji plačaju a mi "povlašteni" ne plačamo.
Sad ću ti reči jednu stvar koja se ne tiče ni tebe ni koga drugog ali da ti konačno uđe u tu tvoju bahatu neodgojenu ludaru - ja mali moj imam sranja sa ženom radi ovog kaj radim oko servera svaki dan - pa jel ja kukam ko obična p... svaki dan?!!!!!!!! Prestani srat. Tu i na forumu i na COD serveru nisu svi klinci kojima je fora štoviše poželjno pokazati do kuda ide dno neodgojenosti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Prestani me navlačit. Ja tebi nemam kaj pretit! Ako poludim - pojest ću sam svoje gubitke - povuči karticu i pa-pa server.
Znaš nije sve u lovi ali da te pitam nešto - da li bi ti platio nešto prema dogovoru sa bilo kime a onda danima molio da ti se jave jednostavim mailom, PM-om, poštom, golubom.... sa osnovnim podacima jer ti je neki điđo ostavio za kniđu kod binđe pa buš dobil ili ne znam kaj - jel bi se i dalje trudio oko toga posla??????????????? I da sad ne nabrajam.
Jednostavno nisi u pravu i bok. I nemoj me prozivat povlaštenim jer sam uzeo 100 $ iz usta svojih klinaca i na povjerenje krenuo u ovo. Ak misliš da je to siča za mene e pa nije. A sada basta.