View Single Post
Staro 02.02.2024., 17:06   #3457
c-shadow
Premium
Moj komp

c-shadow's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor nino Pregled postova
E, kad sam otvorio firmu i po 4-5 x tjedno isao preko, a prometnu izgubio, ovo me hebalo skoro svaki puta. Ajd, ovi tu kod mene brzo skuzili ali kad sam isao u Zg, na Bregani je bilo obavezno stajanje i objasnjavanje.

Meni su u povratku iz ZG na Bregani auto rastavili na proste faktore, pretresli me i ispitivali di sam ukrao auto Samo zato što je auto glasio na nevjenčanu suprugu (ja ga vozio, ali je kupljen novi par mjeseci ranije na kredit gdje je ona imala bolje uvjete). Ona imala prebivalište u Istri, a ja samo boravište
Tako jedno 4-5g su me provjeravali svaki put kad bi me zaustavili na cesti. Nikad kažnjavan, nikakvih prekršaja. Nikako im nije bilo jasno da mi je osobna i vozačka iz županije na kontinentu, vozim taj auto, a imam samo boravište prijavljeno.
A sa službenim autom isto bilo zanimljivo, auto od firme iz istre, ja zaposlen u toj firmi, ne živim u gradu gdje je firma nego u nekom drugom, a imam prebivalište u skroz drugoj županiji. Obično baš Bregana, ali znalo se i kod lokalaca na cesti dogoditi, kad bi mi uzeli vozačku i otišli do auta odmah bi znao da ćemo se sada pola sata razjašnjavati
c-shadow je offline   Reply With Quote