Evo ekipa da vas obavijestim o velikom riziku narudžbi sa Alija, još od listopada imam dva paketa sa Alija koji su zapeli negdje pa još jedan u studenom i jedan u prosincu. Imam par prijatalje sa sličnim stanjem paketa. Napominjem da je probem u HP-u jer sam imao nekoliko paketa koji su išli preko Overseasa i svi su došli. Kad napravite reklamaciju na aliexpress da nisu stigli odhebu vas za sve jer kažu da je paket stigao u local delivery, možete otvarati dispute koliko hoćete na aliexpress i navoditi da lokalna pošta nema informacija u navedenim paketima ali uvijek je odbijenica od aliexpressa. Pisali smo pošti službeno što se događa sa paketima i dobili odgovori da za "Mali paket" ne postoji obveza primatelja da potvrdi da je isti primio, shodno ćemu davatelj nije u mogućnosti utvrditi je li i gdje došlo do nepravilnosti i slijedom navedenog se prigovor od HP-a odbija (puno je duži tekst ali ovo je ukratko).
Uglavnom, u teoriji možda će jednog dana i doći ti paketi ali uglavnom ako naručujete pakete sa Alija i navedeni dođu u Mađarsku/local delivery office na vama je sav rizik hoćete li dobiti paket. Ako ne dođe zbogom novci odnosno paket.