View Single Post
Staro 31.01.2024., 12:14   #11
Disco
Prvoklasni Krkan
Moj komp
 
Disco's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2006
Lokacija: Rijeka
Postovi: 4,475
Citiraj:
Autor Colop Pregled postova
Iskreno, malo su pretjerali sa time.
Ljubitelj sam NN-a još od vremena kada ih je Slobodna dalmacija izdavala, pa kada sam počeo bolje zarađivati, uložio sam par tisuća eura u Libellus izdanja (jbt, mislio sam par tisuća kuna, ali jedno knjiga je po 200-250 kn bila, a imam pune police), pa još dodatno u Gigante, pa Agencija Alfa.
I onda pročitam Godine nulte, i dođe mi sve zapaliti.


Ja kada sam se odlučio...hmmm...čini mi se 2018 ili 2019-e počet sa NN, sam prvo na LL akcijama pokupovao ''oštećene'' primjerke na odličnom popustu. Neću o ciframa, nebitno. A onda sam ostatak pokrpao što po aukcijama, što iz striparnica i sada redovno pratim.

Meni su ta 3 reboota/restarta/kakogod baš fora (Godina Nulta, Ponovno rođenje i Generacije-ovo je baš posebno dobro). NN alternativni origin story, što bi bilo da je bilo. Evo ta 3 komada može kupiti i pročitati bilo tko, ne mora imati nikakvo predznanje o junaku (svaki se sastoji od 2 knjige tj 6 epizoda).

Ali sam kako skupljam sve između ostalog kupio i ono nešto pod nazivom Ujedinjeni za planet. E to je najveći krš koji sam ikada čitao i neću više nikada. Ali strip, naravno, ostaje u kolekciji.

BTW, koga zanima koliko spinoff serijala ima i koliko ih je trenutno izašlo u HR, evo link na LL stranicu. Ispod su tabovi sa svakim od izdanja i kada kliknete na njih dobijete broj trenutno izašlih knjiga.
Mislim da ih je do sada sve skupa oko 150-170, nisam brojao. A velika većina su trobroji.

Kaskamo cca 10 godina za talijanima.
__________________
Slobodno me dodajte na PSN
Disco je offline   Reply With Quote