Na Huawei B535 ne trebaš raditi port forward, na openWRT routeru stavi u WAN postavkama static DHCP i neki IP koji je u rangeu od B535, na B535 stavi DMZ na IP tog openWRT routera i samo na openWRT routeru radi port forward, to je to. Osobno tako koristio godinama u kombinaciji sa Asus routerom.
Zatim na openWRT routeru moraš složiti rutu na drugi IP opseg preko WAN interfacea da možeš otvarati IP od B535 (i koristiti onu skriptu za bandove/agregacije, vidjet signal status, itd)
Ja imam isti taj B535-232 (u ladici) al se ne sjećam dal sam uopće vidio da ima bridge mode (možda je i do firmwarea) jer bih ga sigurno koristio... možda ga pogledam večeras
ako i ima bridge mode, tada će tvoj openWRT router dobivati WAN IP a za pristupati B535 ne znam, često se isto mora ili kemijati s rutama ili po potrebi direktno u B535 uštekati komp mrežnim kabelom sa postavljenim static IP-om da se uđe u njega ako nisu složili da kroz bridge ide i network
što se tiče opcija za bandove preko openWRT, to radiš samo na B535 u kojem se i nalazi 4G modem (možda i ima neke opcije za B535 kada bude u bridgeu al ne vjerujem)
EDIT:
- vidim, ima bridge mode ("mosni način rada"

)
- evo kolega xlr je dao odgovor što se tiče pristupa Huaweiu kad je u bridgeu