View Single Post
Staro 29.01.2024., 02:05   #10179
dakky
Uptime freak
Moj komp

dakky's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
Evo i mene u temu na sekundu.. sve si gledam neš novo za uzet, nije hića.. mogu čekati još koji mjesec ako ima što u najavi...

Od silaska sa IPhonea 3GS se držim Androida i to baš Xiaomia i prvi je bio Mi3 koji sam imao i u to vrijeme je bio pravi flagship killer za male pare.

Pa tako do sad promjenio 4 Xiaomia i svi imali tu boljku sa proximiti senzorom... ali stvar je navike pa bi se i dalje držao njega... mada ovaj OP11 izgleda stvarno zaokruženo...

ALI... Ovaj zadnji Poco F2 Pro koji imam ima Gorillu 5 i ako mi nikad nije pao u 3 godine, izgleda da se ekran malo izgrebao i to baš oko dijela sa fingerprint skenerom, tako da ovaj više ne radi nego radi i skroz nervira upisivanje passworda svako malo kad 5 puta ne očita fingerprint.

Zato bi htio da novi mob ima ultrasonic ili side/rear fingerprint, a to dosta sužava izbor... isto tako bilo bi super da mob ima OTG, USB3/3.1 (ipak je 2024. godina)... ovo još više sužava izbor...

I kad tome dodam IR blaster, ispada po GSMareni da još takvog telefona nema pa eto... što čekam...?

vivo iQOO 12 Pro ima skroo sve- ultrasonic, snap8 gen3, IR blaster .. i USB2.0 - tehnologija iz 2000. godine... strašno... da nisu u stanju to dignuti na novi standard...
dakky je offline   Reply With Quote