Citiraj:
Autor c-shadow
@xlr
Otkuda si naručio kuglu za Slimblade?
Gledam ovu na amazonu, piše ne spominje se Pro model, valjda je ista veličina. Perixx PERIPRO-304 55 mm, amazon.de veli 42€ i nemaju direkt dostavu.
|
Perixx PERIPRO-304 55 mm Trackball - Glänzend - Rot - Kompatibel mit anderen Trackball Mäusen
https://amzn.eu/d/cyuWLDO
Nema direkt dostave, ide mi na mailbox. U komentarima ima vise potvrda da ide i na Pro model. Ima istu kuglu kao non-pro.
Narucio sam masu nekih drugih stvari + ta kugla pa nisam siguran sta bi se desilo da sad otkazem kuglu i ponudim ti da uzmemo skupa. Ne bih htio zeznuti ostatak narudzbe.
Ali postarina iz USA na mailbox me ispala free, bez ikakvih dodatnih davanja.
Probaj sljedece, ovako je kod mene islo, stavi neke normalne artikle u kosaricu i tu kuglu. Izaberi hr adresu, prodji checkout i bude ti kenjao da ne moze poslati kuglu na hr adresu. Dobiti ces opciju da samo nju usmjeris na drugu adresu i tu sam koristio mailbox. Na kraju checkouta mi oduzme tih dodatnih 9 eura postarine za kuglu jer sam vec platio 20 eura postarinu za sve one ostale iteme. Iako je sve ovo jedna velika narudzba, amazon ih je na kraju razvojio u dvije zbog kugle.