Klikovi jesu oštri i glasni, to stoji, Logi je tu nešto mekši i tiši. Ali meni rikavaju prekidači na M570 taman oko 2 godine, tu i tamo imam double click.
Za scroll nisam to primijetio, prvo zato što sam na linuxu pa možda malo drugačije radi i drugo što sam si složio onaj click-scroll slično kao što sam imao na logiju prije. Ustvari meni scroll na Kensu odgovara.
Spori krugovi?
To je valjda najgori use-case za trackball. Sad kad si to rekao, išao probati, moj isto malo trza kad idem jako sporo. Ali moj use case je očito drugačiji, ja to rijetko imam potrebe raditi

Obično mi trebaju brza prebacivanja preko većeg dijela ekrana i tu mi baš odgovara velika kugla i dosta dpi/akceleracija. Hrpa copy/paste, select and drag i sl. kombinacije. Ne crtam tratinčice po ekranu nikad
Jedino što me smeta na kensu je da povremeno kod lijevog klika ako ne dignem prste s kugle taj mali trzaj se pretvori u drag&drop umjesto samo klika. Kao da je kugla jako osjetljiva. Ali ruka se privikava povremeno i sve rjeđe mi se to događa.
Tebi baš kugla preskače?
Da nije dpi ili komunikacija, kako ti je spojen na komp?
Da li ti se kad brzo zavrtiš kuglu čuje onako "suhi" zvuk ležajeva, kao plastika po plastici da struže?