View Single Post
Staro 26.01.2024., 13:33   #913
Shadeslayer
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Jan 2024
Citiraj:
Autor LeskiRM Pregled postova
Gledam uzeti ovaj ruter, preporučen mi je kao best buy budget opcija ali kao takav mislim da je miljama daleko od tcomovih.

https://www.instar-informatika.hr/ro...ium=click#opis

Sad, je li ga teško konfigurirati, imam net i tv? telefon nebitan

I bilo bi dobro ako postoji opcija da blokiram p2p spajanje korisnika iz određenih zemalja, naime igram igru koja u 2024. ima p2p konekciju i kad me spoji sa ovima iz 3. svijeta to šteka u pm, pa bih nekako volio blokirati npr tursku ako takvo nešto uopće postoji?
Gledao sam taj al sam na kraju uzeo bolji model TUF AX-3000 v2 jer je tada razlika u cijeni bila tipa 6 eura. Ali kolko vidim vise manje su isti, osim nekih extra featuresa na mojem.

Pa eto da za svoj napisem da je fenomenalan, isporucuje prakticki 100% brzine na 5 GHz ko na zici (imam samo 200/100 tho), TV je bio vrlo jednostavan za podesit, 2 broja samo upises i to je to. WLAN solidan domet i ne puca nikada.

Sto se tice konfiguracije, upute su im malo oskudne i lose, tj natjera te da skines app na mob pa preko njega, ali mislim da mozes i preko kabla pa na www.asusrouter.com ili na 192.168.50.1. Uglavnom, za osposobit net ti treba samo PPPoE username i pw i VLAN ID (100 za T-com).
Shadeslayer je offline   Reply With Quote