Ma meni je top, imam ovaj paperwhite 11, dva komada. Ne umara oči, ima svijetlo sa regulacijom topline i može ići od bijele do narančaste(ovo ej super navečer, jer ne gnjaviš onog drugog ako hoće spavat

). Baterija traje nenormalno dugo, mj dana baš sa puno čitanja ili čak i duže. Lagan je u ruci i lak za držanje jer je malen, a opet možeš regulirat font i čitati kao čovjek sa 1 rukom. Ne moraš se kao sa knjigom borit da se ne zatvaraju stranice i slično. Ugl, ja sam baš osjetno povećao čitanje otkad smo ih uzeli i oduševljen sam, otkrio sam toplu vodu.
Što se težine tiče, knjige su tu još i super, stripovi su npr A4 i ima 300-500 strana, debeli mat papir, tvrde korice...cca 2,5-3,5kg. Ostanu mi urezane crte na prsima jer čitam ležećki.
Ali tu mi nema zamijene za papir, ipak je tu crtež u pitanju. A miris koji spominješ je kod stripova baš onako fino toksičan, tako da ti ja u svojim policama imam ubačene mirisne svijeće da mi bacaju na vaniliju i slično (nije bolest sve što boli

)
Nećem više OT.
A što se tiče mog radnog mjesta, nedam slije, ali kada sam od doma, onda je to cijeli stan jer ionako koristim bilo što na čemu radi RDP...a radi na svemu. :P