View Single Post
Staro 24.01.2024., 23:23   #677
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor JC Denton;3724076U
glavnom,od ostalog pojma nemam što uzet, Bosch i Miele su kao najskuplje i najbolje opcije, ali ne znam koji model. Od ostalih Samsung, LG, Haier... ne znam ništa, niti koliko su skupi popravci niti kakve su garancije, a još ponajmanje servisi (iako je ovo zadnje ustvari jako bitno). A nisam ni novčano previše ograničen, pa je tim gore jer izbor izgleda beskonačan
Pitanje sto bi danas uzeo da nisam odlucio servisirati AEG, sam postavio nekolicini servisera, spomenuo ovdje.

Beko i Gorenje danasnji, ni po cemu posebni, ali vele, Fiatovi za dijelove, nemas cekanja, u prvom posjetu ti servis, ili majstor kojeg zoves, ima dijelove kod sebe, te ih lako dobije, bez tjednih cekanja.

Jasno velika imena su zavodljivija. Imam 4 AEG-a, dvije iz 90-tih, prva (prvi put ikad) servisirana 2022 nakon 23 godine. Otisao motor. Druga 2023, motoric koji izbacuje vodu. Druge dvije iz 2010-tih, jedna u kuci, jedna na moru rade bez kvara. Ali da idem danas zeti, provjerio bi dobro AEG modele, jesu li ono sto su bili, jer danas covjek vise ne zna bez provjere, tko je koga kupio, tko je pod kisobranom novih vlasnika. A novi vlasnici cesto imaju drugacije ideje od izvorne kvalitete. Miele takodjer ostaje prva pomisa, ali treba uvijek provjeriti dobro konketan model koji te zanima. Fora su mi Miele ulozak deterdjenti, napunis i ne trebas duze ista ubacivati.

Za slim pitanja ne znam, jel ne pratim trenutne modele. Ali najbolje ti se bez obveze, odsetati u veci centar pa na licu mjesta vidjeti, sto nemaju, kataloski ti dopune informacijom.

Citiraj:
Autor domy_os Pregled postova
U trgovini je, sljedeći tjedan bi trebala stići nova.
dobro, ali sto je konstatirano na servisu, sto je bio razlog paljevine? Ili ti nije bilo vazno, nakon si dobio potvrdu da stize nova.
Visage je offline   Reply With Quote