Tema: PSX časopis
View Single Post
Staro 24.01.2024., 19:13   #157
Miki9
Registered User

Datum registracije: Jun 2021
Nema ničeg lošeg u tome da je netko nostalgičan. To jedino može djelovat čudno jer se trendovi u svijetu zbog tehnoloških dosega mijenjaju svakih par godina, pa stvari koje bez problema bi desetak godina mogle trajat il dulje, budu 2,3 godine.

Kod nas je skoro nitko bio financijski omogućen da ima istodobno i PC i konzole (ili više konzola), pa su se ljudi dijelili u tabore tko što čita il prati, no mene je sav gaming zanimao tak da sam bez problema i Hacker, iako sam bio psxaš, kad bi ga uhvatio negdje.
No gledajući tad svoje okruženje, čak moram primjetiti da i nisu svi časopise kupovali, možda im je tad 20-30 kn bilo preskupo, a i žar je nekima/mnogima bio manji, pa bi rađe tu cifru uložili u "sendvič i sok", ako moraju već birat između fizičke i duhovne hrane.

Čitat PSX tad nikako nije bilo loše, jer je po meni, to sam i prije već proklamirao, nakon zalaska zlatnog razdoblja Hackera (postŽibregovskog), ta neka zajebancija i angažiranost ekipe prešla u PSX, i tamo si taj duh mogao još ulovit.
Poslije, kad se PSX ugasio, bio je onaj Gameplay, ok, no nekak nestalo je one izvorne magije, taj časopis mi danas djeluje (u sjećanju, jer ga nisam 20god. čitao) ko da listam katalog iz supermarketa. Slabo do nikako se i traže njegovi skenovi, znači u reputaciji je konsenzus.
Miki9 je offline   Reply With Quote