View Single Post
Staro 23.01.2024., 14:31   #2
dinoo
Registered User

Datum registracije: Sep 2008
Pozdrav,

ne znam bi li ti ovo moglo pomoći https://github.com/datarhei/restreamer/issues/390

Mi smo radili sličnu stvar streamanjem s HIK Vision kamere, na RPI i pritom smo dodavali podatke na RPI s našeg IoT agregatora i senzorike koju smo proizveli za različite namjene i to sve onda streamali na YT, a YT embeddali na web stranicu.

Uglavnom s RPI smo se namučili dok smo syncali podatke i prikazali overlaye, na kraju nas je jeftinije izašlo kupiti stroj tipa neki polovni Dell SFF i na njega nakačiti HIK kameru i preko HIK Visionovih softwarea slati na Youtube, ili koristiti recimo onaj OBS Studio za stream.

Ako želiš baš s RPI raditi mogu pokušati pronaći negdje to gdje smo zapisivali korake i pogreške i što smo sve probali dok nismo došli do rezultata, ali znam da smo dobili ono osrednji rezultat svega, na kraju bi nam se više isplatilo da smo uzeli polovnu HIK RTSP kompatibilnu baznu kameru i direktno pucali na YT, a stavljali overlay s podacima u HTML-u preko YT streama.

RPI smo izbacili i stavili Lenovo ili Dell SFF mali i to je onda radilo super, a takve konfiguracije s baznim procesorima imaš za 80-ak eura polovnih, samo pastu novu staviš i počistiš i nema frke s time. Nama to stoji na krovu zgrade i već 4 godina neprekidno streama bez greške, ne samo na YT, nego i na neke druge kanale koje sami hostamo.
dinoo je offline   Reply With Quote