View Single Post
Staro 22.01.2024., 14:14   #3324
Bubba
E Pluribus UNIX
Moj komp

Bubba's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Citiraj:
Autor Mommistake Pregled postova
Ja, nitko ni ništa, sam kandidat za pretres i otvaranje svih kofera i torbi na temelju čega?
Oprosti, nismo te prepoznali, main characteru, mislim da je korektno da posaljes okruznicu svim policijskim postajama o tome da si ti nitko i nista i da te ne pretresaju temeljem nicega. Cini se kao sjajan life hack da prevozis droge neopazen...

Citiraj:
Zašto ne mogu dobiti suvisli odgovor i razlog nego moram doslovno kao pokisli pas šutjeti kraj ceste na 40+ stupnjeva pola sata, dok oni otvaraju korištene maramice u mom autu i bacaju mi torbe na zemlju usred ničega.
Ako si barem ovako parcijalno kurcevit kao ovdje na forumu vezano za tu tematiku, mislim da je njihovo ponasanje sasvim korektno.

Citiraj:
Prvo, ne znaš me, ne znaš kako se ponašam niti kakve ja situacije imam/sam imao, pa tako ni ne znaš kako reagiram ili se ponašam u krugu službene osobe.
Ocito tako da te bez razloga 5 puta pretresaju.

Citiraj:
I da, čvrsto stojim iza toga da PoLiCiJa nE rAdI sVoJ pOsAo.
Slobodno daj otkaz, otidji iz svog toplog (ili hladnog, ako je ljeto) ureda, cedjenog avokada i ristretta pa im pokazu kako se radi njihov posao. Pa da napravis benchmark ispod kojega se ne ide!

Citiraj:
razlog nema ili mi nije pojašnjen, zašto bi ja na nešto takvo pristao?
Oprosti, Stivene Sigale, opet te nismo prepoznali. Mora da nije lako biti ti kada te svakodnevno salijece vlast i bez razloga te pretresa.

Citiraj:
Ljudi ginu svakodnevno na cestama, subote pune balavurdije s preko 2 promila u krvi, autima od 200+ ks, a doslovno da krenem tražiti policiju na cesti, ne mogu ih naći.
Mozda da manje trazis policiju, manje bi te zaustavljali. Hmhm...

Citiraj:
Ti, naravno, imaš kudikamo više životnog iskustva od mene, pa možda znaš nešto više od mene, ali samo mi nemoj plis prati mozak s nekakvim obraćanjem s visokog.
Mislim da si pomijesao uloge obracanja s visoka.

Citiraj:
Kod mene više auto neće pretraživati, vjeruj mi.
Pew pew pew...

Citiraj:
Autor rodriguez Pregled postova
Kad je policija ikome pomogla
Policija je tu da puni proracun, te da radi kako mu sef postaje ili ministar nalozi, puca njemu kurac za gradjane i za zakon, bitno je ispisati sto vise kazni.
Jasno. Bas je tako kako ti kazes.

Citiraj:
Autor nepalac Pregled postova
Osim ako te ovaj ne odluči upucat onako bez razloga i povoda
Barem tako rade u Ameriki i to često, vidio sam u serijama.
Pa ne znam, po mojem cestovnom iskustvu iz Oregona, Vošingtona, Kalifornije i Nevade, nije bas tako. Nisam imao problema niti u policijskoj drzavi Azerbejdzanu, a koliko se sjecam, niti igdje drugdje bas. Bit ce da je stvar pristojnosti, pristupa, opce kulture i slicnih sitnica...

Citiraj:
Autor nino Pregled postova
Ocito dosta vas nije zivjelo/vozilo u doba milicije.
Sve sam rekao.
Tko o cemu, milicajci o postenju, xexexexe...

Programer
Rok od dva mjeseca u stvari znači četiri, ali nikako ispod šest.
Bubba je offline   Reply With Quote