Citiraj:
Autor Mommistake
Ja, nitko ni ništa, sam kandidat za pretres i otvaranje svih kofera i torbi na temelju čega?
|
Oprosti, nismo te prepoznali, main characteru, mislim da je korektno da posaljes okruznicu svim policijskim postajama o tome da si ti nitko i nista i da te ne pretresaju temeljem nicega. Cini se kao sjajan life hack da prevozis droge neopazen...
Citiraj:
Zašto ne mogu dobiti suvisli odgovor i razlog nego moram doslovno kao pokisli pas šutjeti kraj ceste na 40+ stupnjeva pola sata, dok oni otvaraju korištene maramice u mom autu i bacaju mi torbe na zemlju usred ničega.
|
Ako si barem ovako parcijalno kurcevit kao ovdje na forumu vezano za tu tematiku, mislim da je njihovo ponasanje sasvim korektno.
Citiraj:
Prvo, ne znaš me, ne znaš kako se ponašam niti kakve ja situacije imam/sam imao, pa tako ni ne znaš kako reagiram ili se ponašam u krugu službene osobe.
|
Ocito tako da te bez razloga 5 puta pretresaju.
Citiraj:
I da, čvrsto stojim iza toga da PoLiCiJa nE rAdI sVoJ pOsAo.
|
Slobodno daj otkaz, otidji iz svog toplog (ili hladnog, ako je ljeto) ureda, cedjenog avokada i ristretta pa im pokazu kako se radi njihov posao. Pa da napravis benchmark ispod kojega se ne ide!
Citiraj:
razlog nema ili mi nije pojašnjen, zašto bi ja na nešto takvo pristao?
|
Oprosti, Stivene Sigale, opet te nismo prepoznali. Mora da nije lako biti ti kada te svakodnevno salijece vlast i bez razloga te pretresa.
Citiraj:
Ljudi ginu svakodnevno na cestama, subote pune balavurdije s preko 2 promila u krvi, autima od 200+ ks, a doslovno da krenem tražiti policiju na cesti, ne mogu ih naći.
|
Mozda da manje trazis policiju, manje bi te zaustavljali. Hmhm...
Citiraj:
Ti, naravno, imaš kudikamo više životnog iskustva od mene, pa možda znaš nešto više od mene, ali samo mi nemoj plis prati mozak s nekakvim obraćanjem s visokog.
|
Mislim da si pomijesao uloge obracanja s visoka.
Citiraj:
Kod mene više auto neće pretraživati, vjeruj mi.
|
Pew pew pew...
Citiraj:
Autor rodriguez
Kad je policija ikome pomogla 
Policija je tu da puni proracun, te da radi kako mu sef postaje ili ministar nalozi, puca njemu kurac za gradjane i za zakon, bitno je ispisati sto vise kazni.
|
Jasno. Bas je tako kako ti kazes.
Citiraj:
Autor nepalac
Osim ako te ovaj ne odluči upucat onako bez razloga i povoda 
Barem tako rade u Ameriki i to često, vidio sam u serijama. 
|
Pa ne znam, po mojem cestovnom iskustvu iz Oregona, Vošingtona, Kalifornije i Nevade, nije bas tako. Nisam imao problema niti u policijskoj drzavi Azerbejdzanu, a koliko se sjecam, niti igdje drugdje bas. Bit ce da je stvar pristojnosti, pristupa, opce kulture i slicnih sitnica...
Citiraj:
Autor nino
Ocito dosta vas nije zivjelo/vozilo u doba milicije. 
Sve sam rekao.
|
Tko o cemu, milicajci o postenju, xexexexe...