Citiraj:
Autor Colop
Lošinj mi je predivan, prvi put sam bio tamo pred nekih deset godina, i ostao sam oduševljen prirodom, mirom, i tišinom.
I usluga je bila stvarno wow. Jel hrana jednako dobra kao i prije, ili se pogoršala u Jadrankinim hotelima?
Vesper me ispada oko 2000 eura za 8 dana, Amarin nisam ni gledao, ali vjerojatno duplo, ako ne i više.
To mi se ne čini kao loša ideja, što nije postojao i neki jadrolinijin hidrogliser do Lošinja? Problem je što je dijete 3 godine, taman si ni vamo ni tamo.
Manje dijete daš dudu, i uvališ na spavanje i bok bok.
Sve znam, ali Amarin je stvarno bezobrazno skup.
8 noćenja, 2 odraslih, 1 dijete
5.221 €Cijena je 5.221 €
Uključujući poreze i naknade
|
uf dobra cifra.
ja sam na losinju bio jos 90ih kao dijete u kampu čikat. nakon tog sam se vratio tamo raditi tamo negdje 2009 ili 2010. tada je jos bilo lijepo i "mirno"
sad je otok preizgraden i previse ljudi. pa samo vespera i aurora imaju svaka po 1000 gostiju. di su tu jos ostali hoteli, kampovi i apartmani.
sjecam se da smo oko 2011 ili 12 u 7 mjesecu imali nagradnu igru i slavili milijunto nocenje te godine u jadranka hotelima. kasnije je to bilo sve ranije i ranije.
iskreno meni je veli losinj puno bolji od malog. mirniji je i nije guzva.
sto se hrane tice, zadnje sam bio 2018 i bila je jos uvijek dobra.
e bio je nekad taj hidrogliser. mislim da si za 3-4 sata u zadru. isao sam par puta. ne bi se dao kladiti ali cak mislim da nije bio jadrolinijin.
edit: to bi bilo ovo:
https://www.krilo.hr/plovidbeni-red/...k-silba-zadar/
znaci nije 3-4 sata nego 2 sata. jos bolje