22.01.2024., 09:30
|
|
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Citiraj:
Autor hash
Odi u bilo kakvo apartmansko/hotelsko naselje. Sve ostalo je za dijete, po meni, bezveze. Generalno ti je svejedno jesi na Sejselima ili u Petrinij. Ne znam za pesa.
Napisi sto ocekujes, sto bi bilo super, sto ne bi nikako pa mozemo kemijati. I mene isto zanima tema.
Mi se 10 puta vise zabavimo kad odemo na pola dana/dan u neke toplice nego na more.
S 4 godine mislim da vec moze na dosta voznji u Gardaland (ide po visini pa pogledaj na njihovom sajtu) pa ti je mozda zgodno otic tamo na par dana. Ali nemojte jesti unutra jer je hrana uzas. Nejestivo uzas, a ja stvarno nisam gurman. Alpe su navodno super po ljeti pa onda jos par dana tamo ali ne znam nikog tko je s djecom bio. Mozes istraziti.
Edit: Pardon, sad sam se sjetio. Gardaland je po ljeti jako vruc i rijetko gdje ima hlada pa to mozda i nije dobra ideja.
|
Problem je što dijete ne podnosi baš previše dobro vožnju, recimo Split - Zg vožnja od nekih 4 sata je bilo maksimum maksimuma.
Ja bi htio nešto da je relativno blizu, ili da letimo avionom.
Citiraj:
Autor Psycho
Alpe su top za ici s psom i djetetom, ali savjetujem rezervirati smjestaj odmah sada.
Turska, Antalya ima dosta izbora resorta koje imaju sa sadrzajima za manju djecu. Zna se naci cijeli aranzman s letovima za navedeni budget.
|
Thx, pogledam kakva je situacija.
Citiraj:
Autor zgmmax
Ja sam jedne godine bio sa malim od 2g na Bledu 5 dana na početku 8mj, i bilo nam super.
Po noći je temp bila ispod 20c baš je bilo ugodno sjediti na terasi.
Preko dana šetali okolo Bleda po planinama, išli jedan dan do Bohinja, Kranjska Gora ti je isto blizu.
|
Super, nije loša ideja.
Citiraj:
Autor Mommistake
Morenia Podaca, žena i ti plaćate, klinac free, puni nanspion, cuga, alkohol, hrana, sve free.
Nije sigurno 3000EUR 8 dana.
Mene i ženu ispalo van sezone oko 1000EUR za 7 noćenja, ne vjerujem da je u sezoni 300% skuplje.
Provjeri.
EDIT: Da, oko 2000EUR 8 noćenja. Opet, ako ideš u apartman 8 dana + kuhanje + sve ostalo, nećeš ništa jeftnijie proći.
|
Citiraj:
Autor nansale
Isto preporuka za Moreniu..sve je top, mi bili samo vikend.  
|
Ovo izgleda skroz dobro.
Druga varijanta mi je Vespera na Malom lošinju, gdje sam već bio i super mi je sve, ali je fakat problem doći do Malog lošinja iz Splita.
NA godišnjem odmoru ne želim kuhati, ne želim čistiti, prati suđa, želim odmor, koktele pored bazena i to je to.
|
|
|