View Single Post
Staro 21.01.2024., 22:10   #12317
skalar
Premium
Moj komp

skalar's Avatar

Datum registracije: Apr 2015
Citiraj:
Autor vedranzeman Pregled postova
Konačno spojio Pro-Ping optiku, pa bih trebao ukinuti telefon + VDSL (MAX2 paket bez ugovorne obaveze).
Imam T-Com Internet 25 godina, još od vremena dial-upa.
Problem je što je otac T-Comov mail povezao doslovno sa svime, od PayPala do newslettera za vitamine i minerale.
Unatoč tome što sam mu više puta savjetovao da otvori neki non-ISP mail.
Je li netko ukidao T-Com usluge ili radi u T-Comu, da mi savjetuje što trebam ispuniti u ovom obrascu da mi ostane T-Comov email (ime.prezime@xx.ht.hr).
Možda da popunim za ukidanje podatke pod: Telefonski priključak, ADSL pristup internetu i MAX2/3 paket.
A „Dial up pristup internetu“ ne popunim ništa, pa mi ostaju ti podaci i e-mail?
u principu nemoraš ništa ispunjavat i slat,to sve umjesto tebe odradi operater na kojeg prelaziš do tog dana kad bude prelaz plačaš t-komu od tog dana novom operateru,ako nema važečeg ugovora onda apsolutno ništa neradiš,ako ugovor još traje nazovi prije bilo kakve odluke t-com i taži izračun izlaznine,ako ideš ovim putem da raskidaš ti onda će ti prekinuti odmah a novi operater će te teško priključiti prije 10-15 dana ako ne i duže i biti ćeš to razdoblje bez svega.

kad sam ja odlazio sa t-coma njihov mail nisu dozvoljavali da se zadrži dugi dan nije radio,sada neznam kako je čuo sam da sad dozvoljavaju

-

skalar je offline   Reply With Quote