Citiraj:
Autor vedranzeman
Konačno spojio Pro-Ping optiku, pa bih trebao ukinuti telefon + VDSL (MAX2 paket bez ugovorne obaveze).
Imam T-Com Internet 25 godina, još od vremena dial-upa.
Problem je što je otac T-Comov mail povezao doslovno sa svime, od PayPala do newslettera za vitamine i minerale.
Unatoč tome što sam mu više puta savjetovao da otvori neki non-ISP mail.
Je li netko ukidao T-Com usluge ili radi u T-Comu, da mi savjetuje što trebam ispuniti u ovom obrascu da mi ostane T-Comov email (ime.prezime@xx.ht.hr).
Možda da popunim za ukidanje podatke pod: Telefonski priključak, ADSL pristup internetu i MAX2/3 paket.
A „Dial up pristup internetu“ ne popunim ništa, pa mi ostaju ti podaci i e-mail?
|
Ja čekam od 2.1. da vrate očevu @xx.ht.hr mail adresu, gotovo ista situacija, oduvijek na HT-u, krajem prošle godine prešli na ProPing optiku. Trebalo je valjda 10+ poziva korisničkoj, chatova i mailova da uopće shvate u čemu je problem. Očekivao sam da mail adresu downgradeaju s maxadsl na dialup korisnika, smanje mailbox sa 100 na 20 MB i sve bi bilo kako treba. Ali ne, nakon isključenja nastao potpuni kuršlus. Zvat ću ih opet sutra da provjerim što je s mail adresom i kad ju misle vratiti. Da stvar bude bolja, otac nije ukinuo sve usluge, koristi Samostalni MAXtv L i mobitel.