Kad sam kupio novi auto uzeo sam cc2, 205/55/16. Reko idem probat pa prodam za godinu dana ak neće valjat.
Nakon 30 000km i malo manje od 2 god poslije su bile na 4,5 ripne, nove su 6,5 i odlučio sam ove prodat i uzet iste nove, išao sam u sloveniju po totalnom pljusku sa starima i išao nazad sa novima po istom pljusku, razlika nebo i zemlja, kao da nisu iste gume.
Odradile nove ove zime i skijanje, snijeg, pljusak od 8 sati vožnje po raznim vrstama asfalta, niske temp i jučer kombinaciju utabanog snijega i leda.
Mogu reć da mi zimske i ljetne više ne trebaju, rađe ću svake 2 god mijenjat gume nego vozit 2 seta 4-5-6 god.
Ak ne izbace cc3 opet ću ih uzet.
Da su bolje od dva top seta, nisu. Ali su se pokazali kao odlična zamjena za ne brinuti o vulkanizeru, spremanju, nosanju, zamjeni. A svakako bi rekao da je puno bolje imat svake 2 god nove gume nego isti set duplo duže. Obzirom na super dimenziju cijena nije velika pa me iznos koliko sam u plusu ili minusu ne zanima.
Kao najveću manu bi im naveo mekši osjećaj u vožnji, al puno manje nego inače sa zimskima, i najveća mana im je mokro. Ako uzmemo u obzir najbolje gume ljetne/zimske po kiši ove su lošije od toga, ak uzmemo neki mid range, rekao bi da su bolje od tih.