View Single Post
Staro 21.01.2024., 21:16   #3293
sinisa1989
Bazinga
Moj komp

sinisa1989's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor GreenLife Pregled postova

Gle, stvar je što je @mkey očito netko od onih naših "visokorangiranih" hrvatskih državljana kojeg policijski službenici ne bi smjeli niti pod koju cijenu sustaviti a kamoli zatražiti vozačku, a ne dao bog - osobnu
Ako ljudima predstavlja zadovoljstvo "nadmudrivanja", neka, nemam ništa protiv. Ja sam svjedočio toj vještini kod nekoliko frendova. Po priči za šankom, posramili Petersona u svakoj debati, a dok ih je zaustavila policija, jedva složili rečenicu. A nakon pozdravljanja "he he, kak sam ih sjebo".

Citiraj:
Autor mkey Pregled postova
Inače ovaj tvoj scenario savršeno opisuje situaciju u kojoj ja uredno i diskretno skrenem kada primijetim bilo što sumnjivo na autobusnoj. Lakše primjenjivo kada su u pitanju lokalne/poznate ceste. Aktivno izbjegavam sve uobičajene lokacije na kojima se zadržavaju i gotovo uvijek postoji alternativna ruta koja ne zahtijeva previše vremena.
Ne živim u Zg, pa ne znam te "obilazne pravce". Nisam ni imao razloga skretati i dodatno privlačiti pozornost na sebe. Npr. dok sam davnih bio u prekršaju zbog 81kw, dva puta sam išao tom logikom i išao obilaskom. Oba puta me zaustavili. Kasnije sam išao pored njih i uvijek se potrefilo da su već nekog upecali, pa sam samo produžio. Iskreno, stvarno mi se ne da zajebavati s tim. Ako pijem, ne vozim. Ak zajebem i vozim prebrzo/napravim neku drugu glupost, jbg., poklopim se ušima i nadam se najboljem ishodu. Npr. jednom me zaustavili bez pojasa, s telefonom na uhu i 30 preko ograničenja. Kroz razgovor i šalu, došli smo do toga čime se bavim (netko bi odbio odgovoriti na to pitanje). Imali su nekih tehničkih problema, pa sam u šali rekao da ću im pokazati što rade krivo ako zaborave na kaznu . Na kraju je ta sprdnja od kontrole završila smiješnim razgovorom i kaznom od 120 kn. Ljudi od 50+ godina, normalni, za zajebanciju i šalu. A mogao sam biti i kreten, pa pokupiti puno veću kaznu.

Zadnje izmijenjeno od: sinisa1989. 21.01.2024. u 21:34.
sinisa1989 je offline   Reply With Quote