Tema: Automobili
View Single Post
Staro 21.01.2024., 20:43   #71665
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor Kruno M Pregled postova
Ne bas toliko i ne da dovedem putnike u opasnost, ali puno mladji, s Quattrom, vozeci speditera i kolegu iz Branimirove prema Gorici (neki carinski ured) uletio sam na potpuno zaledjeni dio po samome Centru Gorice, preko 30 godina unazad, s malkice previse povjerenja u sustav. Oni nisu nista shvatili, ali meni je pod nogama bio uzasan osjecaj, jer je bilo jasno, da je sve dostupno u sluzbi proklizavanja, dalo se u posao. Od tada razboritije promatram integralni pogon i nikad se nisam doveo u slicnu situaciju, koji god pogom bio u pitanju

Citiraj:
Autor rodriguez Pregled postova
Meni je najljepse vidjet po snijegu Subarue kak lijepo nesmetano voze. Imat cu ga jednog dana jebo sliku svoju
Vozio sam se recentno od novih, jedino u XV-u. Interijer se cini na prvi pogled obican, ali kad sjedis duze, sve je lijepo poslozeno. Ne znam koliko je proslo od vremena, kad je Subaru angazirao EU "kronograf" utjecaj, dok su im vlasnici kudili bezlicni interijer, ali i dalje izgleda dobro iznutra. Taktilne i vaznije, klasicne komande za vazne funkcije, jedino nisam ljubitelj okomitih otvora za ventilaciju, to mi se uvijek cini kao proizvodjacu ekonomican zahvat, kad zele brzopleto zgurati ekran. Slicno je i Ford ranije radio.

Imprezu 1.6, zadnju koja je bila dostupna kod nas, ne znam dal je za EU trziste imala uopce rucni mijenjac?

BRZ/86 je valjda najcisci i jednostavniji komandama interijer, koji kao da je izasao iz 1990-te, te je odmor za oci, da nema ekrana, morao bi dokazivati nekome da nije iz tog vremena

...
Visage je offline   Reply With Quote