View Single Post
Staro 05.03.2006., 11:33   #8
stuc
Banned

stuc's Avatar

Datum registracije: May 2005
Evo da ne otvaram novu temu a muka ista... u skoroj budućnosti planiram promjenit proc i sad sam u nedoumici jer ovi novi totalno su mi nepoznati. Dvoumim se između ova tri proca :

1.Intel P4 D830 - 3.0GHz DC 2MBC S.775
2.AMD Athlon 64 X2 3800+ 1MBC, S.939
3.Intel P4 650 - 3.4GHz, 2MBC, S.775

Kao što znate razlika u cjeni je oko 200kn između njih i to je plafon što bi dao za bilo koji proc. Biti će ocanja ali ne usiljenog i za neke rekorde nego jednostavno koliko ide a da je max stabile. Igram se tu i tamo no volim da igrice lete , na kvalitetu slike uopće se ne obazirem , dosta encodiram divx , gledam satelitsku preko kompa ( sky star2 ) , imam DDR466 i bilo bi ljepo kad ga nebi morao mjenjat no neznam ove množitelje na athlonu i kako se to može kombinirat. Može li zalman CNPS7000B Cu koji od ovih proceva normalno hladit ? Prva dva su dual core , kako se oni uopće ocaju spram recimo ovog trećeg , potencijal ? Sve u svemu i s obzirom na cifru koji će mi od ova tri pružit najveću brzinu i stabilnost ? Ne flejmate Intel vs Athlon jer mi je totalno svejedno , mene samo zanima da se trkaju na 100m koji će prvi uć u cilj
stuc je offline   Reply With Quote