Citiraj:
Autor ruki31
Iskreno ne znam kako bi sada, mi smo nekako sve u zadnji čas. Tada kad smo radili cijene željeza i svega su divljale doslovno iz tjedna u tjedan.
Nakraju smo sa svime dobro i prošli, prije nekih većih poskupljenja, uz APN 1,99 mislim da smo stvarno imali sreće s obzirom da smo i dosta mladi i da smo se na to odlučili na vrijeme napraviti.
|
Upravo mi jutros prijatelj piše kako je za kuću od 250m2 s bazenom 15 tona armature platio 10 000€ ili cca 5.5kn/kg, dok je tamo krajem 2021. početkom 2022. ako se ne varam cijena bila i blizu 20kn/kg
Vjerujem da je takva situacija i s ostalim materijalima i da investitori na novogradnji ubiru masne novce radi hypea..
Citiraj:
Autor Mario92
Mi smo se preselili u Bistru, i zadovoljni smo.
Nije savršeno ali kvaliteta života je otišla gore u skoro svim aspektima.
Ja sam zivel u kući skoro celi život i oko 3 godine u stanu i jedva sam čekal kuću opet. Žena je cijeli život na Jarunu živjela i njoj je bila velika promjena, ali sad nakon skoro 2 godine veli da joj je zal kaj nismo prije otišli u kuću.
Kuća je 2008 gradnja, u mirnoj uličici, 140 kvadrata + 350m2 dvorišta, namještena. Platili 160k eura uz APN i kamatu 1.99 fiksno na 20g (zapravo kreda je 130k jer smo ustedili/posudili 30k eura žena i ja).
Ljudi rekli da nismo normalni, a sad traze da im javimo ak se bude nekaj prodavalo u susjedstvu 
|
Ista situacija kod mene, samo kaj još nismo pribavili nekretninu, ali ja budem walking dead ako budem 20-30 godina otplaćivao kredit, a da nemam di parkirat auto, ili mi gosti nemaju di parkirat, da za udahnut malo svjezeg zraka i Vitamina D moram oblačit robu "za van" i ići do tipa Jaruna ili Bundeka umjesto u svoje dvorište.