View Single Post
Staro 19.01.2024., 23:19   #1749
medo
#erase startup-config
Moj komp

medo's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Autor xlr Pregled postova
Pored mene u stanu su zivjeli, redom, fina familija s dvoje djece (susjedi za pozeljeti, ujedno i zadnji koji su volonterski cistili stubiste), pa tip koji je mlatio zensku na random, pa zenska koja se cijelu noc jebuckala sa raznim likovima, pa albanska radna snaga jedno 3-4 njih se promjenilo u godinu dana, i sad je nedavno dosao tip koji svaku vecer igra mp igre i urla na headset ala crazy german kid... Par katova iznad imam zubotehnicki ured sa par kompresora i glodalica. Cetiri godine zivim ovdje, 3ipol godine spavam sa cepicima, mentalno smo naceti i zena i ja.

Zato nemam muda uopce misliti o stanu u zgradi s 4 ili vise katova :/

Inace, nikad nisam zivio u kuci.
Uhh, grdo.

Imali smo susjedu ispod u iznajmljenom stanu koja je bila game developer i radila remote uglavnom po noći kada bi urlala na headset, smijala se glasno i šta ja znam šta sve ne u svojoj spavaćoj sobi ispod nas gdje spavamo. Nije joj se moglo objasniti. Vlasnika stana nije bilo briga.

Onda sam skužio da pred jutro legne spavati. A ja sam radio od doma. Odjednom sam razvio OCD da svako jutro ispuhujem prašinu s kompresorom. U spavaćoj sobi ofc Ako neću ja spavati od tebe, nećeš ni ti spavati od mene.

Odselila se. Vlasnik stana je nešto kao negodovao. Stjerao sam ga u 3pm i rekao mu da me boli kifla za njega kad njega boli kifla za nas koji tu živimo.